Piccolo Frits

Wilt u Piccolo Frits boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Piccolo Frits vindt u hier op deze pagina.

Frits is een blije man. 

Van het uitzendbureau heeft hij gehoord dat hij op uw party aan het werk moet om uw gasten vrolijk te ontvangen. Frits heeft daar geen moeite mee en geeft u het gevoel dat u meer dan welkom bent. U zal uw lach niet kunnen inhouden als u stofvrij binnen wordt gelaten door deze dolkomische piccolo. 

Wilt u meer weten over Piccolo Frits?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Piccolo Frits is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Piccolo Frits.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Piccolo Frits ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Piccolo Frits zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bajo

Juf Roos

Vlokje

Shaun – Het Schaap

Popeye

Aanvraagformulier Piccolo Frits

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens