Pianobar

Wilt u Pianobar boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pianobar vindt u hier op deze pagina.

Of het nu champagne is of cocktails. Of er nu een barman staat of een chef die oesters opent. De vleugel kan voor iedere gelegenheid worden omgetoverd tot een bar, van waaruit geserveerd kan worden. En waarmee het muzikale hart van jou feest nog een extra feestelijke lading krijgt.

Want met de pianobar krijgt je een totaalpakket vol entertainment. Het geeft jouw feestelijke gelegenheid een volstrekt uniek tintje. De gasten zingen, drinken en dansen rond de vleugel. De pianobar zorgt voor een onvergetelijke avond!

YouTube video

Wilt u meer weten over Pianobar?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pianobar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pianobar.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pianobar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pianobar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Pianobar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens