Pianiste Hester

Wilt u Pianiste Hester boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pianiste Hester vindt u hier op deze pagina.

Hester, geboren in Amsterdam in 1974 begon op zevenjarige leeftijd met pianospelen. Na het behalen van haar VWO diploma volgde zij een klassieke piano-opleiding aan het Utrechts conservatorium waar zij in 2000 afstudeerde. Haar docenten waren Ton Hartsuiker en David Kuyken, daarnaast had zij ook jazz en improvisatieles van Bert van den Brink. Zij nam deel aan vele internationale masterclasses, waaronder die van de beroemde pedagoog Peter Feuchtwanger.

Tijdens haar studie gaf zij concerten met Berdien Stenberg en Jan Vayne in Nederland, België en op Curaçao. Zij speelde piano in de speelfilm Kruimeltje en trad als soliste op in Muziekcentrum Vredenburg met een programma rondom Chopin. Zij begeleidde vele instrumentalisten en zangers en was jarenlang de vaste pianiste van salontrio Vidalita

Tegenwoordig geeft zij soloconcerten in binnen- en buitenland en treedt zij op met zowel klassieke als jazzmusici.

Wilt u meer weten over Pianiste Hester?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pianiste Hester is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pianiste Hester.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pianiste Hester ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pianiste Hester zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Pianiste Hester

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens