Petra Berger

Wilt u Petra Berger boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Petra Berger vindt u hier op deze pagina.

Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke domein als in de popmuziek. Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

YouTube video

Wilt u meer weten over Petra Berger?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Petra Berger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Petra Berger.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Petra Berger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Petra Berger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Nikki Kerkhof

Beppie Kraft

Miss Montreal

Chantal Janzen

Tjindjara

Aanvraagformulier Petra Berger

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens