Perfect Showband

Wilt u Perfect Showband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Perfect Showband vindt u hier op deze pagina.

Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure.
Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden.

Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

Perfect Showband is overal inzetbaar zoals in feesttenten, discotheken, pleinfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen en bruiloften en zijn zeer flexibel naar elke opdrachtgever. Met een crew van 2 personen techniek is het plaatje helemaal compleet wat betreft licht en geluid.

Er wordt gewerkt met de meest moderne voorzieningen, zodat elke show 100% tot zijn recht komt.
Laat je verrassen door de kracht van talent, enthousiasme en ervaring!

Wilt u meer weten over Perfect Showband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Perfect Showband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Perfect Showband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Perfect Showband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Perfect Showband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Peen

Boulevard

Die Klugscheißenden Knackärsche

Disco Snolly Live

La Stampa

Aanvraagformulier Perfect Showband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens