Percussive

Wilt u Percussive boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Percussive vindt u hier op deze pagina.

Een show met ritme. Deze 3 jonge enthousiaste jongens brengen een enerverende show op diverse instrumenten. U zult versteld staan van hetgeen wat uw oren bereikt… De jongens zijn ontzettend flexibel. Zo kunnen zij zich voordoen als een schoonmaakploeg. Nadat zij even hebben staan praten en geveegd ontstaat er een ritmisch spektakel met hun kliko’s en bezems. 

Percussive is ambulant, op podium, akoestisch en versterkt te boeken!

Basisbezetting 3 percussionisten, maar uitbreiding is mogelijk!

Wilt u meer weten over Percussive?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Percussive is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Percussive.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Percussive ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Percussive zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Percussive

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens