Percussionist Demos

Wilt u Percussionist Demos boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Percussionist Demos vindt u hier op deze pagina.

Demos is een jonge percussionist met heel veel ervaring!

Hij heeft percussie gestudeerd aan het conservatorium van Tilburg en al de nodige optredens op zijn CV staan.

Hij speelde onlangs nog met Jong Metropole op het Grachtenfestival van Amsterdam. Daarvoor verzorgde hij al de percussie voor Guus Meeuwis bij meerdere concerten waaronder zeven stadionconcerten.

Zijn speelervaring gaat ver voorbij het drumstel. Van Bongo’s tot olievaten, als het geluid maakt vind Demos er een ritme in!   

Wilt u meer weten over Percussionist Demos?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Percussionist Demos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Percussionist Demos.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Percussionist Demos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Percussionist Demos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Percussionist Demos

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens