Artiesten, Seizoenen

Peggy Mays

Wilt u Peggy Mays boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Peggy Mays vindt u hier op deze pagina.

Peggy Mays is een zangeres in hart en nieren. Geboren en getogen in Nijmegen, Zij is al vanaf een jonge leeftijd aan het optreden.
Peggy is allround geschoold, waardoor ze meerdere diversen acts en optredens kan aanbieden.
Bijvoorbeeld het levenslied in een bruine kroeg, Duitse Schlagers voor het Oktoberfest maar ook lekkere uptempo muziek van toen en nu. 100% feestgarantie!
Uiteraard is een combinatie ook mogelijk.

Enthousiast geworden? Peggy is exclusief te boeken bij ITB-Entertainment.

YouTube video

Wilt u meer weten over Peggy Mays?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Peggy Mays is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Peggy Mays.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Peggy Mays ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Peggy Mays zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bart Juwett

De Frikandellen Party

Aanvraagformulier Peggy Mays

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens