Artiesten, Seizoenen

Peggy Mays

Wilt u Peggy Mays boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Peggy Mays vindt u hier op deze pagina.

Peggy Mays, geboren op 25 maart 1989 te Nijmegen, had al vanaf een hele jonge leeftijd een liefde voor zang, dans en muziek. Op haar tweede verjaardag kreeg ze een karaoke set cadeau en de rest is geschiedenis!

Als kind zong ze in alle schoolmusicals en is ze ook een paar jaar actief geweest als solist in haar plaatselijke kerkkoor. Toen ze naar de middelbare school ging, vond ze dat het tijd werd voor de volgende stap, zangles! Haar eerste zanglerares Alice Maywood, heeft haar geleerd om allround te zijn, haar bereik uitgebreid, podium performance en nog veel meer. Ook heeft ze nog meer bekende zangleraressen gehad, zoals Shirma Rouse en Babette Labeij. Ieder die haar weer nieuwe onderdelen leerde om haar vak nog beter te kunnen uitoefenen.

Maar na een jaar of 2 miste Peggy toch het zingen voor een publiek, zanglerares Alice heeft haar toen aangespoord eens mee te doen aan een talentenjacht. Dat smaakte naar meer! Inmiddels staat Peggy al 15 jaar op de bühne en kun je haar overal in het land tegenkomen, tegenwoordig ook in Duitsland! Waar er ook vraag is naar een zangeres, ongeacht welk genre, kan ze geboekt worden en kun je altijd rekenen op een groot feest!

Meer weten over het gevarieerde aanbod van Peggy Mays?

Wilt u meer weten over Peggy Mays?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Peggy Mays is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Peggy Mays.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Peggy Mays ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Peggy Mays zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Peggy Mays

Gegevens van het optreden

Contactgegevens