Pearl Jozefzoon

Wilt u Pearl Jozefzoon boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pearl Jozefzoon vindt u hier op deze pagina.

Pearl deed mee aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland, als protegée van Nick & Simon. Ze wist nét de titel niet te halen, al was het zeker geen schande om het af te leggen tegen fenomeen Ben Saunders. Toch bracht de bekendheid die Pearl overhield aan het programma haar ver. Ze won Van Popster Tot Operaster en in het televisieprogramma Mattheüs Masterclass zong ze vervolgens de prachtige aria Erbarme Dich. Tussendoor was er plaats voor een Nederlandstalig duet met Wolter Kroes, Breken Van De Lijn, en een deelname aan het Nationaal Songfestival waar ze tweede werd. Als speciale gast van Nick & Simon stond ze tijdens hun Symphonica In Rosso-concerten in Arnhem vier avonden voor een uitverkocht GelreDome.

Met The Time Is Now levert zangeres Pearl Jozefzoon een ijzersterk eerste album af. Een debuut waarop pop en klassiek hand in hand gaan, alle nummers sfeervol worden omlijst door orkest en de zangeres imponeert met de prachtige stem die haar deed opvallen bij heel Nederland.

Onnodig te zeggen dat muziekdocente Pearl een passie heeft voor muziek. Pearl deed zelf het conservatorium en is momenteel te zien in verschillende theaterproducties daarnaast zingt ze in een kerkkoor

YouTube video

Wilt u meer weten over Pearl Jozefzoon?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pearl Jozefzoon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pearl Jozefzoon.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pearl Jozefzoon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pearl Jozefzoon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kathleen

De Alpenzusjes

Celebrating Amy

Flageolettes

Karin Bloemen

Aanvraagformulier Pearl Jozefzoon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens