Overig Entertainment

Paul Smit

Wilt u Paul Smit boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Paul Smit vindt u hier op deze pagina.

In die tijd dat ik bevriend was geraakt met Guido Weijers en nadat ik hem zo’n twintig keer had zien optreden dacht ik “wat hij doet is veel leuker dan wat ik doe!” Ik verkocht mijn IT bedrijf en besloot om ook cabaretier te worden. In juni 2002 belde ik een café in Eindhoven en zei tegen de kroegbaas “ik ben grappig!”. Daar moest hij om lachen en zo mocht ik op zondagmiddag twintig minuten lang de stamgasten vermaken. En voor een eerste optreden ging dat best goed.

De periode daarna klom ik op ieder podium dat ik tegenkwam en tijdens m’n negende optreden won ik tijdens de Nijmeegse nacht van het open podium de publieks- en juryprijs. In juni 2004 mocht ik naar Mojo Theater en zo kwam ik in het theatercircuit terecht. Mijn eerste programma “Rubberbotisme” speelde ik uiteindelijk 293 keer en vanaf september 2006 speelde ik m’n tweede cabaretprogramma ‘Grootheidswaanzin-verplettering’.

Vanaf 2007 ben ik naast cabaret, ook bedrijfstrainingen gaan geven. Het cabaret verschoof van de theaters naar het bedrijvencircuit waar ik nog steeds veelvuldig op de planken sta. Daarnaast schrijf ik jaarlijks mee aan de oudejaarsconference van Guido Weijers en componeer daarvoor de muziek. Naast trainingen aan groepen geef ik ook individuele non dualistische coaching.

In 2018 heb ik samen met topcoach Scott Byrd uit de VS het bedrijf Pathways Global opgericht in New York, gericht op Keynotes & Coaching. In 2020 ben ik gaan touren met m’n nieuwe show ‘Next Level’, een unieke combi van neurowetenschap, humor en muziek. De show doe ik samen met Hartini van Rijssel en Anne van Eck, violisten uit de orkesten van o.a. Andrea Bocelli en Marco Borsato.

Voor seminars of meetings is het eventueel mogelijk om een combinatie te maken van Paul zijn vele mogelijkheden. Hij kan bijvoorbeeld beginnen met en 20 minuten cabaret en vervolgens de dag presenteren. Aan het eind van alle presentatie geeft hij een slot lach estafette van ca. 20 minuten. Maatwerk is een van de vele speerpunten zijn programma.

Wilt u meer weten over Paul Smit?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paul Smit is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paul Smit.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paul Smit ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paul Smit zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Paul Smit

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens