Paul – gitarist

Wilt u Paul – gitarist boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Paul – gitarist vindt u hier op deze pagina.

Sinds 1-1-2000 is Paul de Graaf professioneel zanger-gitarist, producer en presentator. Hij leeft sindsdien van en voor muziek, met meer dan 100 optredens per jaar. Stoere jongensromantiek? Ja natuurlijk, maar het belangrijkste: Volg je hart en jaag je dromen na!

Paul de Graaf speelt naar de mensen tóe. Hij mengt zich met het publiek om er samen een mooi feest van te maken! Meezing, -dans en -klapbaar met ontroerende momenten. Energiek, veelzijdig, puur en oprecht.

Zijn positieve podium uitstraling bracht hem al naar menig huiskamer, kroeg, theater en festival. Paul rockte o.a. het Bevrijdingsfestival in Wageningen, Dicky Woodstock festival in Steenwijk, Appelpop in Tiel, de schouwburgen in Leiden, Nijmegen en Deventer, de Vereeniging in Nijmegen, 2x het Goffert Stadion en Ahoy’ Rotterdam!

Wilt u meer weten over Paul – gitarist?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paul – gitarist is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paul – gitarist.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paul – gitarist ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paul – gitarist zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Paul – gitarist

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens