Paul Backbier

Wilt u Paul Backbier boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Paul Backbier vindt u hier op deze pagina.

Op zoek naar een coverband?

Je wilt natuurlijk een prachtig feest of een geweldige bruiloft! Kies dan voor pianist-entertainer Paul en zangeres Petra Backbier.

Multi-instrumentalist Paul zingt en speelt sax, gitaar en piano.Petra vult alles in met haar zoetgevooisde stem.

Deze artiesten zorgen ervoor dat jij en je  gasten zullen genieten van een memorabele dag met geweldige live muziek.

Wilt u meer weten over Paul Backbier?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paul Backbier is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paul Backbier.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paul Backbier ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paul Backbier zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Paul Backbier

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens