Pater Moeskroen

Wilt u Pater Moeskroen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pater Moeskroen vindt u hier op deze pagina.

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival.
De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?!

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud
Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

YouTube video

Wilt u meer weten over Pater Moeskroen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pater Moeskroen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pater Moeskroen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pater Moeskroen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pater Moeskroen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vaya Con Dios Tribute Band

Les Troubadours

De Bijtels

Oerend Hard

Top Pops

Aanvraagformulier Pater Moeskroen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens