Artiesten, Festival

Partyfriex

Wilt u Partyfriex boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Partyfriex vindt u hier op deze pagina.

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend.

Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat breekt alle records en wordt o.a. beloond met een Buma.NL Award voor beste single. Met Maximaal gaan ze over hun grenzen heen.

Bekend van:

  • Party Award Beste Partysingle voor Turbonaise
  • Finale Puur NL Carnavalskraker 2017 voor John (Met Z’n Accordeon)
  • Hits o.a. Turbonaise, Deze Kroeg (Ya Ya Jippie ), Leef Voor Het Weekend, Handen Omhoog, Meter Bier en Elke Keer Hetzelfde
YouTube video

Wilt u meer weten over Partyfriex?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Partyfriex is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Partyfriex.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Partyfriex ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Partyfriex zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

John de Bever

ANDRE VAN DUIN TAPE ACT

Jordy van den Boer

The Elvis tribute show by Dirk van Hamond

Bart Kaell

Aanvraagformulier Partyfriex

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens