Festival, Muziek

Party Rockers

Wilt u Party Rockers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Party Rockers vindt u hier op deze pagina.

Partyrockers is een populaire, moderne feestband, bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren professionele muzikanten. Met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau en 100% live knallen de guilty pleasures in hoog tempo uit de speakers. Het enorme repertoire is constant in beweging en bevat de beste hitsongs van toen en de heetste hits van nu. Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten maar ook zeker op privé feesten/huwelijksfeesten kom je de band tegen.

De bandleden crossen met veel plezier door het hele land om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken. Partyrockers werkt samen met vaste professionele technici die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen. Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij pretenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken … tegen een vriendelijke prijs.

Partyrockers in the house tonight!!

Wilt u meer weten over Party Rockers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Rockers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party Rockers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Rockers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Rockers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Party Rockers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens