Party Piet Pablo

Wilt u Party Piet Pablo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Party Piet Pablo vindt u hier op deze pagina.

Party Piet Pablo is, met momenteel meer dan 44 miljoen views voor zijn clips op Youtube, optredens in Ahoy Rotterdam en een rol in de bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas (RTL), een van de populairste Pieten in Nederland en Vlaanderen. Het optreden van Party Piet Pablo duurt 30 minuten en bestaat naast het zingen van zijn hits ook uit interactie met het publiek. Samen met de kinderen worden de dansjes van zijn hits nog eens extra geoefend, zodat het feest helemaal los gaat!

Wilt u meer weten over Party Piet Pablo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Piet Pablo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party Piet Pablo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Piet Pablo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Piet Pablo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Party Piet Pablo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens