Party Criminals

Wilt u Party Criminals boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Party Criminals vindt u hier op deze pagina.

Show, muzikaliteit én geniale humor in één concept op één avond? De band die dit voor elkaar krijgt komt uit de grensstreek Nederland / België: Party Criminals.

Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een power show te zien waarvan menig DJ stil wordt! ‘Als té gek niet gek genoeg is’ dan ben je echt toe aan de Party Criminals! Met hun unieke, frisse concept zorgen zij voor muzikale hoogstandjes en hilarische fratsen! Altijd supergezellig met een aantal Belgen in de band!

De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen met opzwepende mash-ups! Compleet met allerlei coole showelementen zoals een Co2 kanon en confettishooters, brengen de party Criminals een show om nooit te vergeten! Meezingen en meespringen, een optreden van de Party Criminals moet je beleven! Geschikt voor elk podium, festival of feesttent

YouTube video

Wilt u meer weten over Party Criminals?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Criminals is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party Criminals.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Criminals ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Criminals zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The Soca Boys

Corazon Latino

Die Männer und die Nina

Brass’m

Super Shake

Aanvraagformulier Party Criminals

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens