Artiesten, Festival

Party Animals

Wilt u Party Animals boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Party Animals vindt u hier op deze pagina.

De Party Animals is een Nederlandse Happy Hardcore (gabber)-groep die in de tweede helft van de jaren 90 enkele grote hits scoorde. In de jaren 90 produceerde de Party Animals voornamelijk Happy Hardcore, later verschoof dit naar hardcore house. De eerste kennismaking met de Party Animals was in de videoclip van de Flamman & Abraxas remix van I Wanna Be A Hippy van Technohead.

I wanna be a hippy” was in de zomer van ’95 een grote hit voor Technohead. In de clip speelde drie gabbers (Dennis, Evert en David) en een hippy (Paul, die natuurlijk helemaal geen hippy was, maar gewoon een gabber die een hippy speelde!).

Omdat het zulke feestbeesten waren gingen ze door met singles uitbrengen. Met hits als Have You Ever Been Mellow, Good to Go, Xanadu , Aquarius scoorden zijn vele hits in de hitparade en de uitgaansscene. Samen met MC Remsy stonden de producers van The Partyanimals als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met “You Got To Believe” – maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de valszingende tweeling Double Date met “Email To Berlin” op het Nationaal Songfestival in 1999.

Ook zangeres Suzanne Mangar is een belangrijke factor in het succes van the Partyanimals . Ze zong o.a mee op dit sMellow, “Aquarius”, “Whatever” en “Atomic” in de begintijd, maar is nog steeds te horen in “Xanadu” en “Wazzup” Er verschijnen nog steeds regelmatig nieuwe singles in de bekende Party Animals-stijl als “Bad Boys”, “Animal Song”, “Electricity” en “Do You Want To Hold Me?”.

In het voorjaar van 2009 kondigen Flamman & Abraxas aan op zoek te zijn naar nieuwe groepsleden. Michael en Youri nemen in juli van dat jaar officieel afscheid van de act. Zij worden vervangen door Martijn en Jan. In de zomer treedt de groep op tijdens Mystery Land. In 2010 is de derde generatie Party Animals een feit: Kelvin en Eb nemen de plaats van Kenney en Jordi in.

The Party Animals nog volop te boeken in het land en zijn ze voorlopig nog niet van plan om een eind te maken aan dit jaren durende succes

Wilt u meer weten over Party Animals?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Animals is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party Animals.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Animals ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Animals zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Party Animals

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens