Muziek

Papa di Grazzi

Wilt u Papa di Grazzi boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Papa di Grazzi vindt u hier op deze pagina.

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Ook was Albert zanger van de hitsingle O van Melrose toentertijd. De band zal dit liedje tijdens de show op jouw evenement nog eens ten gehore brengen.

Tietske en Daniëlle completeren de show met hun uitstraling en strakke zang en blazers partijen. De geroutineerde band  met louter top muzikanten weet van geen ophouden en de energie spat uit de speakers. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook qua impact al jaren tot de Nederlandse top van cover- en partybands.

Feest- en coverband Papa Di Grazzi, onder leiding van Papa Albert, bestaat uit de volgende bezetting: Tietske Folkertsma en Daniëlle Gombert spelen de klanken van de trompet en sax, terwijl Anton Strijks verantwoordelijk is voor de toetsen en de accordeon. De bas wordt verzorgd door Daniël Hartung. De gitaar wordt bespeeld door Hendrik Jan de Jong. En last but not least Joran Dijkstra. Hij verzorgd het feest met de klanken van de drums. De zang? Die verzorgen zij met zijn allen!

YouTube video

Wilt u meer weten over Papa di Grazzi?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Papa di Grazzi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Papa di Grazzi.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Papa di Grazzi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Papa di Grazzi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Mooi Wark

De Draaiorgel band

BZB

Racoon

Q5 New style

Aanvraagformulier Papa di Grazzi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens