Over de kop fietsen

Wilt u Over de kop fietsen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Over de kop fietsen vindt u hier op deze pagina.

Met deze unieke fietsen, ook wel “Over de kop fietsen” genoemd, haalt u compleet spektakel in huis. Deze attractie is uniek en uiteraard te huur bij ITB Entertainment Group. De attractie “Over de kop fietsen” stelt zelfs de ervaren fietser en/of mountainbiker op de proef. Fiets met z’n tweeën zo hard mogelijk en al trappende maakt u een looping, oftewel fiets jezelf 360 graden in het rond tot een hoogte van 7 meter. Heeft u een sterke maag en bent u degene die binnen 1 minuut de meeste rondjes over de kop kan fietsen. 

Met deze attractie haalt u een hilarische activiteit naar uw evenement. Geheel mobiel beschikbaar inclusief professionele begeleiding. Deze attractie doet het bijzonder goed bij alle waaghalzen, studenten, jongeren en is dan ook vaak een geliefde attractie op festivals, sportieve evenementen en beurzen. Doordat deze attractie een extra dimensie brengt en veel spektakel, zijn deze over de kop fietsen zeker een aanrader voor de toeschouwer. Het is ook mogelijk om er een wedstrijd element aan toe te voegen. Wie fiets het snelste rond?

Wilt u meer weten over Over de kop fietsen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Over de kop fietsen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Over de kop fietsen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Over de kop fietsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Over de kop fietsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Over de kop fietsen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens