Origami Theater

Wilt u Origami Theater boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Origami Theater vindt u hier op deze pagina.

Een vrouw in het zwart, met een koffertje, beweegt zich door het publiek. Iemand spreekt haar aan, ze gaan er allebei even rustig voor zitten. Dan ontvouwt zich de ware toedracht van deze verschijning. Het koffertje is een Origami minitheater, het wordt stil, er klinkt zachte muziek; het theater op haar schoot, de voorstelling begint. Een stuk papier, nog onbeschreven, komt op…. En wordt in een “handomdraai” omgetoverd tot een “levend” figuur.

KERST:

Het Kerst Origami Theater is ook dit jaar weer actief in het land.

Op Kerstmarkten buiten, in winkelcentra, tijdens kerstbrunches binnen 
en de kerstdagen zelf of aan tafel bij het kerstdiner.

Veel mooie, kleine poëtische voorstellingen (met kerstmuziek) 
waarbij men als toeschouwer niet ontkomt aan de magie van het blanco velletje papier dat transformeert tot een kunstig kerstfiguur.

De smaakmaker, het kleine detail, 
de gouden kerstbal in de kerstboom
.

Dat is het Kerst-origamitheater!

Wilt u meer weten over Origami Theater?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Origami Theater is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Origami Theater.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Origami Theater ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Origami Theater zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Origami Theater

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens