Artiesten, Entertainment, Seizoenen

Opgeblazen

Wilt u Opgeblazen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Opgeblazen vindt u hier op deze pagina.

Opgeblazen is de nieuwste feestsensatie van NL! Opgeblazen treed nu naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador. In elke hitlijst staan ze wel. De plaat heeft support van o.a Radio 538, Q Music, PuurNL, TV Oranje en nog veel meer. Zelfs op NPO1 komt de videoclip voorbij. Een Toreador virus raast over Nederland. Van voetbalkantine tot Boxgala, Van kroeg tot Festival, Overal hoor je “Oh Oh Senorita, Dit is het momentooo.

De Leukste dj live/act van Nederland komen met hun eerste single. Met direct support van o.a. Jacques Herb die 50 jaar geleden het origineel heeft geschreven, hebben de jongens van Opgeblazen een feest versie gemaakt van “De Toreador”. Direct na de release vroegen vele artiesten al of ze de band mochten hebben om deze versie in hun live optredens te zingen. Zelfs Jacques Herb geeft de voorkeur aan deze vernieuwde versie. En nu kan iedereen hem luisteren maar vooral ook meezingen

Opgeblazen bestaat uit 2 feest deejays en een zanger. Tijdens hun 60 minuten durende show brengen ze nog sneller dan het licht, alle explosieve meezingers en top 40 hits. Alles van nu tot aan de 80s in eigentijdse jasjes in een interactieve show. Zo blijven jong en oud bediend en gaan helemaal op in de show waarbij ze letterlijk het podium zullen opblazen met diverse speciale effecten. Ook het publiek wordt interactief betrokken bij hun optredens.

YouTube video

Wilt u meer weten over Opgeblazen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Opgeblazen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Opgeblazen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Opgeblazen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Opgeblazen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Peggy Mays

Zum Spaß

Smartlappen zangeres Beppie Bijsient

Marco Schuitmaker

De Frikandellen Party

Aanvraagformulier Opgeblazen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens