Onze Piet geeft u een hand

Wilt u Onze Piet geeft u een hand boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Onze Piet geeft u een hand vindt u hier op deze pagina.

Een ongelofelijke uitvinding die niet ongemerkt is gebleven in de periode rondom het bezoek van Sinterklaas aan Nederland. 

De WAX piet bedient een aantal units gevuld met vloeibare siliconenwas. Degene die een “Waxhand” wil laten maken zal eerst zijn/haar hand moeten insmeren met een speciale “seperatorcreme”. Vervolgens dompelt de piet de hand een aantal keren in een vloeibare siliconenwas welke ogenblikkelijk stolt. De piet verwijderd de “Waxhand”. Het resultaat, in nog geen twee minuten tijd, is een exacte kopie van uw eigen hand.De piet kan op verzoek de hand in zes verschillende kleuren vervaardigen of desgewenst in de kleur(en) van uw bedrijfslogo laten uitvoeren.

Wilt u meer weten over Onze Piet geeft u een hand?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Onze Piet geeft u een hand is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Onze Piet geeft u een hand.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Onze Piet geeft u een hand ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Onze Piet geeft u een hand zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Onze Piet geeft u een hand

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens