Online Escaperoom

Wilt u Online Escaperoom boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Online Escaperoom vindt u hier op deze pagina.

Met deze game haalt je een escaperoom naar je eigen woonkamer. Deze interactieve game creëert een online escaperoom met opdrachten, raadsels en vragen met als doel om binnen een uur de code te kraken. De escaperoom komt in verschillende variaties. 

Het spookhuis

Charlotte en Rowan houden van wilde avonturen en hebben besloten om het verlaten ‘spookhuis’ in het bos te betreden. Het gerucht gaat dat er mensen naar binnen zijn gegaan en er nooit meer uit zijn gekomen… Zijn jullie net zo dapper en durven jullie een kijkje te nemen in het spookhuis?

Hotel

Je bent met je vriendin in het 5-star Casino Hotel in Las Vegas. Een hevige storm breekt uit en het gehele hotel moet op slot. Jullie willen toch graag naar buiten en hebben gehoord dat er ergens een geheime uitgang zit. Kraken jullie alle codes en ontsnappen jullie uit het hotel?

Wilt u meer weten over Online Escaperoom?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Online Escaperoom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Online Escaperoom.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Online Escaperoom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Online Escaperoom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Online Escaperoom

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens