Muziek

One Two Trio

Wilt u One Two Trio boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van One Two Trio vindt u hier op deze pagina.

De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ’10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme, waardoor het publiek de ‘de vierde man’ wordt en ieder feest naar een hoogtepunt gaat! Niet voor niets is dit trio vaak te gast bij Giel Beelen op Radio 3FM en Edwin Evers van Radio 538 bombardeerde deze band eerder zelfs tot zijn eigen huisband! 

Wilt u meer weten over One Two Trio?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over One Two Trio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van One Two Trio.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over One Two Trio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over One Two Trio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Manilla Coverband

De Coronas

Roxx

BTMS – Black Tie Monkey Squad

Abba tribute

Aanvraagformulier One Two Trio

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens