Olli Oberhausen

Wilt u Olli Oberhausen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Olli Oberhausen vindt u hier op deze pagina.

Olli Oberhausen neemt u mee in de meest faute, hilarische Duitse liveshow ooit! Olli Oberhausen neemt u mee in de meest faute, hilarische Duitse liveshow ooit!
Neem Ballermann, Oktoberfest, Almabtrieb, Bierfest, Prätzel, Neue Welle, Schlager, pop & 90’s-hits…..

+/- 100 gram Mallorca zand…… eigenzinnige songteksten; roer dit 18,4 seconden; 8 Bratwurste….
En je hebt: FLEISCHEGAL!!!!

Bedenk daarbij dat de mimiek i.c.m. de droge humor tijdens optredens uiteindelijk resulteert in muzikaal vuurwerk!!

YouTube video

Wilt u meer weten over Olli Oberhausen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Olli Oberhausen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Olli Oberhausen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Olli Oberhausen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Olli Oberhausen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Otto Lagerfett

Zum Spaß

Aanvraagformulier Olli Oberhausen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens