Olga Commandeur

Wilt u Olga Commandeur boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Olga Commandeur vindt u hier op deze pagina.

Naast “Nederland in Beweging!”, waarmee Olga al vanaf 2000 dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de “buis” laat meebewegen, geef ze met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics in het land om een vitale leefstijl te promoten. De deelnemers leren veel over zichzelf, hun lichaam, voeding, wat bewegen met je doet en het belang van een goede houding. Natuurlijk bewegen ze ook altijd heerlijk op muziek met elkaar. 

Het dient als steun in de rug om gemotiveerd het beste uit zichzelf te halen en te komen tot een gezonde leefstijl met verantwoorde voeding, inspanning en ontspanning. Met de oefeningen en beschreven activiteiten kunnen ze zelf heerlijk aan de slag.

Laat Olga je motiveren, inspireren en activeren tot een vitale leefstijl!

Wilt u meer weten over Olga Commandeur?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Olga Commandeur is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Olga Commandeur.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Olga Commandeur ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Olga Commandeur zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Olga Commandeur

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens