Shows

Oh Happy Day

Wilt u Oh Happy Day boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Oh Happy Day vindt u hier op deze pagina.

‘The Father of Gospel’ zingt samen met de Nonnen bekend uit de hartveroverende film ‘Sister Act’ alle bekende hits. In navolging van een succesvol musicalseizoen op Broadway, zal ook Europa er aan moeten geloven.

Met een overrompelend meezing en meeswing spektakel laten zij uw feestlocatie op haar grondvesten schudden. Alsof het nog niet genoeg is wordt de show verpakt met een behoorlijke dosis humor. Deze veelzijdige show van Internationale allure maakt van ieder feest een onvergetelijke happening!

Uw feestdag wordt beslist….A HAPPY DAY!!!!

In een verrassend en razendsnel tempo komen de grootste hits voorbij: I will follow him, Let the Sunshine, Halleluja , Sweet low sweet chariot maar ook uptempo nummers zoals  Think en Shout.

Live is ‘Oh Happy Day’ helemaal geweldig.

Zien is geloven, geniet van de uitbundige sfeer van de vocale talenten uit het klooster die iedere keer weer met zoveel plezier op de planken staan!

Wilt u meer weten over Oh Happy Day?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Oh Happy Day is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Oh Happy Day.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Oh Happy Day ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Oh Happy Day zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Oh Happy Day

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens