Muziek

Oerend Hard

Wilt u Oerend Hard boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Oerend Hard vindt u hier op deze pagina.

Oerend Hard is een Normaal Tribute Band die het publiek een authentieke Normaal beleving biedt. Dat doen we door de muziek van Normaal optimaal normaal te spelen in de meest uitgebreide bezetting waar Normaal ooit mee werkte -dus met blazers- , met de beste muzikanten uit de regio en de originele instrumenten en versterkers.

Daarnaast besteden we volop aandacht aan de presentatie van de band.  We zijn tevreden als ons publiek zegt “whoe … dit is écht høken!” Dié beleving, dáár doen we het voor! Dit is niet Normaal, maar wel net Normaal.

Oerend Hard speelt met exact dezelfde instrumenten en apparatuur als Normaal in zijn laatste jaren. Het is een prachtige verzameling die zorgvuldig door heel Europa bij elkaar is gezocht. Sommige dingen komen rechtstreeks van de mannen van Normaal, zoals de Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink, gebouwd door Dick Dijkman, de gitaarversterker van Jan Wilm Tolkamp, en onder andere het base drumvel van Timo Kelder. Voor andere instrumenten is tot in Engeland gezocht, net zo lang tot het geheel compleet was. Enkele unieke gitaren van Bennie Jolink zijn speciaal voor Oerend Hard door de vaste gitaarbouwer van Bennie -Dick Dijkman- nagebouwd.

Met die apparatuur creëert Oerend Hard zoveel mogelijk dezelfde sound als Normaal. Ook bij de verdere presentatie -kleding en podiumopstelling-  is het voorbeeld gevolgd van Normaal zelf.

Wat je hoort en wat je ziet lijkt daardoor verrassend veel op Normaal

Halve soul helemoal høken

Normaal speelde de laatste jaren met een blazerssectie. Bennie Jolink wou meer ‘soul’, zei hij. En dat werkt goed. Daarom speelt Oerend Hard ook een flink aantal nummers met vier blazers.

Dat maakt het plaatje helemaal compleet.

YouTube video

Wilt u meer weten over Oerend Hard?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Oerend Hard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Oerend Hard.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Oerend Hard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Oerend Hard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dakkeraf

NOAH

Mooi Wark

Bob East showband

Scheiss Drauf

Aanvraagformulier Oerend Hard

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens