Oempf

Wilt u Oempf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Oempf vindt u hier op deze pagina.

Alles is ooit uitgevonden: de Televisie, computers en crossfietsen…
Maar hoe is de taal eigenlijk uitgevonden? Wie heeft er voor het eerst een kip “kip” genoemd? Wanneer zijn we vuur “vuur”‘ gaan noemen? Niemand weet het zeker…

Volgens ons zijn het twee holbewoners geweest. Twee holbewoners van twee verschillende stammen. Twee holbewoners die elkaar niet begrepen. Twee holbewoners die samen een taal moesten uitvinden. Een taal die ze allebei snapten… Maar voor het zo ver was… “Oempf” is een voorstelling over het begin van taal. Maar ook over anders zijn en elkaar leren begrijfpen. “Oemfp” is geschikt voor kinderen (en hun ouders) vanaf 6 jaar. 

Wilt u meer weten over Oempf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Oempf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Oempf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Oempf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Oempf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Oempf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens