Artiesten, Muziek

Numidia

Wilt u Numidia boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Numidia vindt u hier op deze pagina.

Als je op zo’n vroege leeftijd al zoveel talent laat zien, wordt dat opgemerkt. Voor de Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet (1999) begon het allemaal met The Voice Kids in 2015. Onder het goedkeurend oog van coach Angela Groothuizen bereikte ze de finale en maakte ze indruk op niemand minder dan Ali B, die haar de mogelijkheid bood om bij zijn label TRIFECTA te tekenen.

In 2018 werkte Numidia mee aan Ali B’s #1 YouTube Trending-single ‘Dana’ (met R3hab & Cheb Ryan). De plaat stond in het teken van het WK 2018 als support voor het Marokkaanse voetbalelftal en werd meer dan 600.000 keer bekeken in één dag. Het was tevens de perfecte springplank voor haar eerste single met Ali B en Ronnie Flex; ‘Meli Meli’ bereikte de platina status, werd #1 YouTube Trending en stormde naar de zesde plek in de Dutch Singles Chart. Het moge duidelijk zijn; Numidia gaat een bijzondere toekomst tegemoet.

Wilt u meer weten over Numidia?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Numidia is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Numidia.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Numidia ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Numidia zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vicky Leandros

Cherish

Emma Heesters

Esther Hart

Gre Parelmoer

Aanvraagformulier Numidia

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens