Nostalgische Houten Kraam

Wilt u Nostalgische Houten Kraam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nostalgische Houten Kraam vindt u hier op deze pagina.

Onze sfeervolle houten marktkramen brengen een unieke sfeer en zijn bijzonder geschikt voor evenementen zoals::

– Kerstmarkten

– Lifestyle events

– Beurzen

– Product presentatie

– Buffet presentatie

– Streek markten

– Food festival

– Winkelpromotie

Onze houten kramen zijn bijzonder door hun unieke uitstraling en hierdoor bijna overal voor inzetbaar zowel binnen als buiten.

Inmiddels worden onze houten kramen al lang niet meer alleen ingezet tijdens de Kerst en Winterperiode maar worden ook veel gebruikt als winkelpromotie en foodfestivals in heel Nederland.

U kunt er voor kiezen om decoratie erbij te nemen.

Wilt u meer weten over Nostalgische Houten Kraam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nostalgische Houten Kraam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nostalgische Houten Kraam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nostalgische Houten Kraam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nostalgische Houten Kraam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Rijdende Poffertjeskraam

Aanvraagformulier Nostalgische Houten Kraam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens