Noo Noo

Wilt u Noo Noo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Noo Noo vindt u hier op deze pagina.

Noo Noo

Wie kent deze lieve, kleine, glanzende, blauwe stofzuiger niet? Al jaren de trouwe vriend van de Teletubbies. Als Po, Laa-Laa, Dipsy of Tinky-Winky weer eens iets hebben laten vallen of een troep hebben gemaakt, komt Noo Noo de Teletubbies altijd te hulp. 

Hoewel hij zelf geen Teletubbie is, is hij inmiddels net zo zeer gewaardeerd door de kijkers van de show. Hij staat er om bekend heel erg veel van stofzuigen te houden. Soms wel eens iets te veel, als hij dingen opzuigt die hij niet mocht zuigen. 

Wilt u meer weten over Noo Noo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Noo Noo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Noo Noo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Noo Noo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Noo Noo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Juf Roos

Piccolo Frits

Vlokje

Popeye

Angelina Balerina

Aanvraagformulier Noo Noo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens