Noddy

Wilt u Noddy boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Noddy vindt u hier op deze pagina.

De ster van deze verukkelijke serie is Noddy, het houten jongetje met het wiebelhoofdje en de blauwe muts met het rinkelende belletje, die door zijn onschuldig enthousiasme in allerlei lastige situaties terecht komt. 

Opzij voor Noddy is niet alleen een heel leuke televisieserie -met een liedje bij elke aflevering- maar leert de kleintjes ook op een vriendelijke manier wat waardevolle levenslessen. Noddy is een onschuldig ventje in een soms heel verwarrende en complexe wereld en maakt voortdurend fouten.

Door de manier waarop hij zich er door heen slaat, leren kinderen net als Noddy hoe belangrijk de waarden zijn van geduld, verantwoordelijkheid, teamwork, respect en vertrouwen.

Wilt u meer weten over Noddy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Noddy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Noddy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Noddy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Noddy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Noddy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens