Muziek

NOAH

Wilt u NOAH boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van NOAH vindt u hier op deze pagina.

NOAH boeken betekent een onvergetelijk optreden. NOAH is een band die weet dat muziek en entertainment hand in hand gaan. NOAH is te omschrijven als een buitengewoon veelzijdige en flexibele band. Van Nirvana tot de vogeltjesdans en alles wat je daar tussen kunt bedenken.

Al 12,5 jaar blaast NOAH bij elk feest het dak eraf! Ze hebben al ruim 1000 succesvolle optredens gedaan en niets is te gek, te groot of te klein. De pieten band van Jochem van Gelder voor 10.000 uitzinnige kinderen of bijvoorbeeld een bruiloft is voor NOAH geen probleem.

De band bestaat uit zes bandleden die weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Een fantastische zanger, een prachtige zangeres en vier geweldige muzikanten zorgen voor een muzikaal hoogstandje. Op het podium zorgt deze zeskoppige band voor een enorm spektakel en interactie met het publiek. Alles wordt 100% live gezongen en gespeeld. Dus geen tape’s die meelopen en geen kant-en-klare setlijsten. Pas op het moment dat NOAH het podium opstapt, wordt het repertoire gekozen. De band kan met gemak inspelen op het publiek, dus verzoekjes zijn altijd welkom! Bekijk hier de andere video’s van NOAH.

Boek je NOAH dan krijg je altijd entertainment van de hoogste plank, zijn ze altijd verbluffend en gaan zij altijd voor de volle 100% om een top feest te maken. ‘NOAH heeft op ons bedrijfsfeest voor een grandioos feest gezorgd. Het was niet gewoon leuk, het was waanzinnig!’.

Het ontstaan van de naam

Als je NOAH boekt, krijg je the real deal! De naam NOAH komt van de trendy restaurantketen aan de westkust van Amerika. Toen jaren geleden iedereen fastfood tentjes begon, besloot ene Einstein Noah om het helemaal anders te doen. Zijn formule: back 2 basic, fair food en real flavors. Jaren later blijkt dit een geniale zet te zijn.

YouTube video

Wilt u meer weten over NOAH?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over NOAH is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van NOAH.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over NOAH ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over NOAH zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Abba tribute

Ticket To Yesterday

Di-rect

Boomerang

Band Bluf

Aanvraagformulier NOAH

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens