Artiesten, Culinair, Entertainment

Nikki Milou

Wilt u Nikki Milou boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nikki Milou vindt u hier op deze pagina.


Nikki Milou, stond sinds ze klein was al shows weg te geven. Met die herkenbare ‘echo microfoon’ in haar handjes, stond ze uren voor de spiegel, te dromen van ‘wat als’..

Naarmate ze ouder werd, werd het gevoel om deze droom werkelijkheid te laten worden steeds groter en groter. Een carrière maken vanuit je passie, dat was wat ze ging doen.

Al snel was ze de gangmaker op evenementen in zowel binnen- als buitenland. De energie die ze krijgt van het publiek, krijgt het publiek dubbel en dwars terug. Een muzikale duizendpoot, geboren om op het podium te staan, met een intuïtieve gave ‘to feel the room’, zoals de Engelsen zo treffend zeggen. Inzetbaar op ieder evenement.

Hoewel haar repertoire veelal bestaat uit covers, is ook het schrijversvirus zich in haar gaan nestelen. Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van studio- en recording sessies, writers camps, creatieve meetings en vooral, erg veel plezier hebben in het werken aan eigen muziek. In 2024 kan Nederland een hoop nieuwe tracks verwachten. Pop, big band, energiek & swing, zijn een paar woorden die kenmerkend zullen zijn voor de Nederlandstalige sound van Nikki Milou.

Boek Nikki Milou nu bij ITB-Entertainment en verzeker jezelf van een energieke, spectaculaire en memorabele avond waar uw gasten nog veel over zullen napraten.

Wilt u meer weten over Nikki Milou?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nikki Milou is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nikki Milou.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nikki Milou ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nikki Milou zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ingrid Simons

Jill Helena

Aanvraagformulier Nikki Milou

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens