Artiesten

Nikki Kerkhof

Wilt u Nikki Kerkhof boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nikki Kerkhof vindt u hier op deze pagina.

Nikki is geboren op 23 december 1983 en woont in Sint-Oedenrode. Nikki staat al sinds haar negende op het podium. Ze heeft al vele audities achter de rug voor talentenjachten en bandjes. Naast het zingen in een discoband laat ze haar stem ook klinken in het gospelkoor Inside Out. Met dit koor heeft ze samengewerkt met Ali B en Kees ten Dam. Nikki is volgens haarzelf het best te omschrijven als een op en top podiumbeest op zoek naar het optimale contact haar publiek. Nadat bekend werd dat Nikki in de finale stond, gaf zij een optreden weg in Sint-Oedenrode waar meer dan 10.000 man kwam kijken! Gordon zei over Nikki: “Hier staat een artiest van onvoorstelbare klasse! Er zit iets in je stem wat mij zo raakt en waar zoveel emotie in zit. Je draagt een liedje niet alleen met je stem, maar met je hele lichaam.”

YouTube video

Wilt u meer weten over Nikki Kerkhof?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nikki Kerkhof is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nikki Kerkhof.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nikki Kerkhof ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nikki Kerkhof zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Marga Bult

FloorJaxx

Maribelle

Disco diva’s

Maaike Ouboter

Aanvraagformulier Nikki Kerkhof

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens