Nikkelen Nelis

Wilt u Nikkelen Nelis boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nikkelen Nelis vindt u hier op deze pagina.

Al lopend tussen het publiek door, treft u deze rasechte straatmuzikant aan. Van verre kun je hem aan horen komen door het ongelofelijke geluid wat hij met zich meebrengt. Hij is namelijk voorzien van een accordeon, trommel, bekkens, toeters en bellen! Uitgedost in zijn boerenoutfit en op klompen voorzien van belletjes is hij een ware publiekstrekker.

Wilt u meer weten over Nikkelen Nelis?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nikkelen Nelis is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nikkelen Nelis.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nikkelen Nelis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nikkelen Nelis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Nikkelen Nelis

Gegevens van het optreden

Contactgegevens