Muziek

Nighttrain

Wilt u Nighttrain boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nighttrain vindt u hier op deze pagina.

Bij Nighttrain zijn kwaliteit, inzet en muzikaliteit absoluut gegarandeerd. Een flexibele band welke zich aanpast aan de sfeer van uw evenement! Het altijd dansbare en heerlijke repertoire van de band omvat: Soul, Pop , Dance, Disco, Rock en Nederpop. Tijdens hun optredens brengt de band de lekkerste songs van toen en nu vol passie ten gehore. Nighttrain denkt graag met u mee over de perfecte invulling van uw feest.

What you see is what you get!

Twee spetterende blazers, een vier man sterke ritmesectie, 3 super vocalisten (twee zangers en een zangeres), een spectaculair lichtshow en adembenemend geluid staan garant voor een absolute top show. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestileerd door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show. Volgens de kenners is dit Nederlands meest muzikale band en staat deze 9-mans formatie garant voor een volledig geslaagd feest! En….. alles echt live gespeeld!

U komt de leden van deze band ook met regelmaat tegen op de bühne bij de concerten van vele bekende Nederlandse artiesten.

Wilt u meer weten over Nighttrain?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nighttrain is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nighttrain.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nighttrain ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nighttrain zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Nighttrain

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens