Niek Boes

Wilt u Niek Boes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Niek Boes vindt u hier op deze pagina.

Gefascineerd door theater, muziek en de kleinste geluidjes begon Niek Boes op 5-jarige leeftijd zijn artistieke leven, waarmee hij als kleine jongen vrienden en familie vermaakte en harten veroverde. Zijn ‘Donald Duck-monoloog’, onbegrijpelijk en geheel los van welke betekenis dan ook, maakte op de landelijke radio diepe indruk. Intensieve opleidingen, trainingen en zanglessen volgden om zijn stem klassiek en technisch te scholen.

Niek Boes begon zijn officiële carrière in 1988 in Oldenzaal. Hij was veertien jaar toen het eerste contract getekend werd. Al snel volgden vele optredens in binnen- en buitenland met zijn befaamde en unieke theatershows. In 1995 “Niks Zeggen Slap Lachen”, in 1997 “Sounds”. In de loop der jaren ontwikkelde Niek Boes met zijn stem een scala aan niet van echt te onderscheiden geluidenanimaties die hij in zijn shows verwerkte.

Een nieuwe theatervorm werd geboren en met zijn show “The Art Of Voice” volgden vele voorstellingen over de hele wereld. Met zijn show verwierf hij in de loop der jaren steeds meer faam vanwege zijn ongelooflijke geluidenimitaties, onvoorstelbare virtuositeit en humor die iedereen aanspreekt. Zijn veelzijdigheid leverde Niek Boes dan ook als eerste Nederlandse artiest in Duitsland “Die Internationale Goldener Künstlerpreis” op.

Vanzelfsprekend bleef het talent van de jonge entertainer niet onopgemerkt. Verschillende gastoptredens op tv, radio en tijdens evenementen volgden. In de jaren 2002 en 2004 speelde Niek Boes samen met Karin Bloemen in de Nederlandse theaters. Naast de verschillende shows in theater en op evenementen zet Niek Boes als stemacteur ook regelmatig zijn stem in voor diverse commercials en tekenfilms. Niek Boes trekt met zijn shows de hele wereld over en speelt zijn voorstellingen in drie talen.

Wilt u meer weten over Niek Boes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Niek Boes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Niek Boes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Niek Boes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Niek Boes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Niek Boes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens