Muziek

New Timeless

Wilt u New Timeless boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van New Timeless vindt u hier op deze pagina.

New Timeless

 100 % Glitter, Glamour and Groove is waar Eric Jacott en Marcel Bogarde al jaren garant voor staan. Een dynamische performance van internationale allure waarbij u meegenomen wordt naar de 70’s, 80’s en the best of Motown. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast maken. 

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden. Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten.

Het motto van New Timeless:

“Let the boogie set you free” 

YouTube video

Wilt u meer weten over New Timeless?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over New Timeless is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van New Timeless.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over New Timeless ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over New Timeless zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Flamman & Abraxas

De Frikandellen Party

Frank Smeekens

Soulm3n

Ivar Oosterloo

Aanvraagformulier New Timeless

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens