Muziek

New Leaf

Wilt u New Leaf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van New Leaf vindt u hier op deze pagina.

New Leaf is een band die voor elke gelegenheid te boeken is. Het is een groep flexibele, professionele en enthousiaste muzikanten die perfect aanvoelen wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken! De band heeft al jarenlang ervaring in het professionele covercircuit en speelt door heel Nederland. Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan. New Leaf staat garant voor een avondje feest, humor, plezier en vooral enthousiasme. Ze spelen in elke kroeg, zaal of feesttent.

De band wordt ondersteunt door een goede sound en een overweldigende lichtshow, verzorgt door Flex-light. Maak uw feest tot een groot succes met deze fantastische allround band. Het repertoire is zeer breed en bestaat uit: Dance-classics, Nederlandstalig, pop, latin, rock, country en actuele hits. Alles wordt gespeeld zoals het hoort, swingend en smaakvol, nooit te hard maar altijd hard genoeg. Interactie met publiek is heel belangrijk. Het is dan ook… u vraagt zij spelen! New Leaf is als geen andere band in staat om het uw gasten naar de zin te maken, een lege dansvloer komt nauwelijks voor! Met NEW LEAF gaat gegarandeerd HET DAK ERAF…

YouTube video

Wilt u meer weten over New Leaf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over New Leaf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van New Leaf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over New Leaf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over New Leaf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Die Klugscheißenden Knackärsche

Sambaband

Tribute to the Cats

Limburger Buben

FM Band

Aanvraagformulier New Leaf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens