Najib Amhali

Wilt u Najib Amhali boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Najib Amhali vindt u hier op deze pagina.

Najib Amhali groeide op in Krommenie en is geboren in Nador (Marokko). Hij won in 1993 met de Comedytrain de Pall Mall Export Prijs. In 1997 speelde hij mee in de musical Eindeloos naast Liesbeth List en Flodder-acteur Coen van Vrijberghe de Coningh. In 1998 won hij zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids cabaretfestival. Hij kreeg de bijnaam De Marokkaan uit de Jordaan. Een jaar later speelde hij naast Hans Teeuwen en Kim van Kooten mee in de film Jezus is een Palestijn. In 2002 had hij een rol in Theo van Gogh’s televisieserie Najib en Julia. Hij speelde tevens mee in de multicultikomedie Shouf Shouf Habibi! (2004).

Najib staat vooral bekend om zijn comedy. 

Najib speelt op dit moment alweer zijn 9e avondvullende cabaretprogramma Waar Was Ik.

Wilt u meer weten over Najib Amhali?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Najib Amhali is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Najib Amhali.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Najib Amhali ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Najib Amhali zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Najib Amhali

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens