Winkelcentrum promotions

Muzikale Kerstman

Wilt u Muzikale Kerstman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Muzikale Kerstman vindt u hier op deze pagina.

Doordat deze muzikale Kerstman zonder versterking speelt is het geluidsniveau op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig. Omdat de muzikale Kerstman zich spelend verplaatst kan hij zich tussen het publiek begeven en tevens een groot gebied bereiken.

Deze mobiele act van de muzikale kerstman is zeer geschikt voor elke locatie waar kerstmis gevierd wordt. 

Wilt u meer weten over Muzikale Kerstman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Muzikale Kerstman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Muzikale Kerstman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Muzikale Kerstman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Muzikale Kerstman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Muzikale Kerstman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens