Winkelcentrum promotions

Muziek Bingo

Wilt u Muziek Bingo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Muziek Bingo vindt u hier op deze pagina.

In een 4-tal interactieve shows wordt er in een plezierige setting een kleine spelshow gehouden wat voor een hoop amusement zorgt in uw winkelcentrum, woonmall  of bedrijf.

Onze enthousiaste presentator loopt door het winkelcentrum en nodigt een vijftal winkelende bezoekers uit om deel te nemen aan een spelronde. 

Gedurende de spelronde wordt er door een professionele zangeres  de allerleukste hits gezongen die iedereen kent. De kandidaten zullen hun algemene kennis moeten gebruiken om deze hits te raden. Ieder cijfer uit het Bingo rad is gekoppeld aan een muzieknummer. Hierbij is er afwisseling van het liedje raden of afzingen. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat er een geweldige dynamiek en een fantastische sfeer ontstaat. De prijzen waarvoor gespeeld wordt, zijn allemaal afkomstig van winkeliers uit het winkelcentrum/Woonmall. Wij denken dus ook aan lokaal shopping. De prijzen liegen er niet om en zijn geweldig om mee naar huis te nemen. 

Uiteraard wordt er voor gezorgd dat de kandidaten op gepaste afstand op het podium worden geroepen en op 1,5 meter van elkaar worden gezet. Ook worden de verdere regels van het RIVM nageleefd. Door gebruik te maken van een hengel microfoon blijft de presentator op gepaste afstand van de zangeres en de kandidaten. 

Configuratie:

  • Presentatie-desk 
  • Bingo decor met reusachtig bingo rad
  • Professionele presentator                                                   
  • Professionele zangeres
  • Voice-over & showtunes
  • Geluid 
  • Werktijd 4 uur
  • Overdekte tent van 4 x 3,5 meter ( voor buiten ) verplicht

Exclusief prijzen. De prijzen worden door de opdrachtgever beschikbaar gesteld.
Exclusief transport kosten vanaf Rosmalen. 

Wilt u meer weten over Muziek Bingo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Muziek Bingo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Muziek Bingo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Muziek Bingo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Muziek Bingo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Muziek Bingo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens