Musique a la carte

Wilt u Musique a la carte boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Musique a la carte vindt u hier op deze pagina.

Drie vlotte en charmante topvocalisten zorgen voor het mooiste entertainment aan tafel. De gast kiest uit de muzikale menukaart zijn favoriete nummer, opent vervolgens het magische muziekdoosje, et voilà: Musique à la carte. 

Aantal artiesten:
3 (twee dames, één heer)

Geluid
Semi-akoestisch, maar onversterkt

Bijzonderheden Verzoeknummers op aanvraag tegen meerprijs. Geschikt voor Diners, verjaardagen, recepties, openingen, culinaire events en straattheater.

Wilt u meer weten over Musique a la carte?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Musique a la carte is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Musique a la carte.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Musique a la carte ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Musique a la carte zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Musique a la carte

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens