Musical in motion

Wilt u Musical in motion boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Musical in motion vindt u hier op deze pagina.

Brigitte Nijman en Tony Neef mogen zich verheugen in een sterk toenemende belangstelling. Niet alleen de serieuze recensenten, maar ook het grote publiek rekenen beiden inmiddels tot het selectieve rijtje van voornaamste exponenten uit de hedendaagse musicalscène. De optelsom van hun brede gezamenlijke talenten vormt dan ook de basis van het succes van Musicals in Motion. Een krachtige musicalmix, waarbij de grootste en bekendste successen door de twee-eenheid Nijman/Neef in een nimmer aflatend tempo voor het voetlicht worden gebracht.

Brigitte Nijman trad in 1991 toe tot theatergroep Jeans. De grote stap naar nationale erkenning werd gemaakt in 1996, het jaar waarin zij de rol van Evita vertolkte in de gelijknamige musical. Vervolgens acteerde Brigitte in The Sound Of Music en schitterde zij in de rol van Sandy in de musical Grease. In 1998 was er een hoofdrol voor haar weggelegd in The Dancing Queens, A Tribute To Abba. In 2000 stond zij naast Willeke Alberti in de revue Meer Dan Brood Alleen om vervolgens in 2001 toe te treden tot Grace The Musical, waarin zij samen met Joke de Kruijf de rol van Grace Kelly deelde. In het seizoen 2002/2003 vertolkt Brigitte de rol van Sandy in de hit-musical Sinatra.

Tony Neef begon zijn professionele carrière evenals Brigitte bij theatergroep Jeans. Na zijn imponerende rol als Ché in de musical Evita en hoofdrollen in Miss Saigon en Chicago, verraste hij in de zomer van 2001 vriend en vijand met zijn glansrol in Rocky Over The Rainbow. In het najaar van 2001 trad Tony toe tot de hit-musical Titanic, waarin hij de rol van architect Andrews met veel overtuiging vertolkte.

Wilt u meer weten over Musical in motion?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Musical in motion is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Musical in motion.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Musical in motion ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Musical in motion zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Musical in motion

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens