Mr. Humbug – Scrooge

Wilt u Mr. Humbug – Scrooge boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mr. Humbug – Scrooge vindt u hier op deze pagina.

Dit gierige oude rijke, maar sjieke, heerschap past helemaal thuis in de kerstsferen.

Hij blijkt namelijk niet alleen maar chagrijnig te zijn. Hij is heel behendig met kaarten en laat zijn publiek de nodige close up tricks zien.

Wilt u meer weten over Mr. Humbug – Scrooge?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mr. Humbug – Scrooge is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mr. Humbug – Scrooge.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mr. Humbug – Scrooge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mr. Humbug – Scrooge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mr. Humbug – Scrooge

Gegevens van het optreden

Contactgegevens