Mov(i)e on the Dancefloor

Wilt u Mov(i)e on the Dancefloor boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mov(i)e on the Dancefloor vindt u hier op deze pagina.

Mov(i)e on the Dancefloor voor een super origineel feest

Een interactieve party met live muziek en actuele filmbeelden van de dansvloer. Modern licht, geluid, video- en laserapparatuur waarbij zelfs de mogelijkheid wordt geboden om verzoeknummers per sms aan te vragen. De sms-berichten verschijnen tijdens de avond op een groot videoscherm. Misschien wordt u nog wel door die charmante collega uitgenodigd voor een rendez-vous op de dancefloor!

Dit alles met een uitstekende band die deze hightech ingrediënten weet te combineren en het publiek op een uitgekiende wijze weet te entertainen. 

Tegen een kleine meerprijs bestaat de mogelijkheid om van het feest een professionele filmregistratie te maken. Afhankelijk van uw wensen maken wij een “trendy” clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het evenement. 

Wilt u meer weten over Mov(i)e on the Dancefloor?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mov(i)e on the Dancefloor is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mov(i)e on the Dancefloor.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mov(i)e on the Dancefloor ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mov(i)e on the Dancefloor zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mov(i)e on the Dancefloor

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens