Winkelcentrum promotions

Mobile X Mas Table

Wilt u Mobile X Mas Table boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mobile X Mas Table vindt u hier op deze pagina.

De Kerst Miss wandelt met haar tafel tussen uw publiek. Speciaal voor uw kerstparty’s boekt u de spectaculaire X-MAS table!

De Kerst Miss speelt de sterren van de hemel! Ze weet van alles te vertellen gezelligheid en sfeer. Maar nieuwe tips zijn natuurlijk heel welkom. Hoe brengt u de kerstdagen door? Wat vind u gezellig tijdens deze dagen? Ondertussen deelt ze lekkers uit en maakt kleine kerstpakketjes.

  • De Kerst Miss kan vanaf haar jurk van alles naar wens uitdelen om de kerstsfeer te verhogen.
  • Op de jurk is het mogelijk om nog tekst/beeld te plaatsen afgestemd op de gelegenheid of het event.

Wilt u meer weten over Mobile X Mas Table?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mobile X Mas Table is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mobile X Mas Table.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mobile X Mas Table ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mobile X Mas Table zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mobile X Mas Table

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens